Въпроси и отговори

Във връзка с промените в Закона за хазарта, свързани с организирането и разпространението на лотарийни билети и числови игри от частните лотарии, Ви уведомяваме, че се преустановява организирането и провеждането на допълнителните игри VIP Club и Специален втори шанс. VIP точките, които има всеки участник, пропорционално на техния брой, ще бъдат автоматично записани и разпределени, за участие в последните 2 жребия във VIP клуб за автомобил Kia Sportage и парична печалба 7 777 лв. Жребиите за тези 2 печалби ще бъдат изтеглени на 02.03.2020 г. Спечелилите участници ще бъдат обявени на сайта 7777.bg.

Въпроси свързани с VIP клуб:

Какво е VIP клуб?

VIP клуб Ви даваше възможност да участвате в различни специални промоции за ексклузивни печалби. Вие сами избирате кога и в кои промоции да се включите.


Защо да се включа във VIP клуб?

VIP клуб Ви дава страхотна възможност с непечеливши билети и квитанции да участвате както във Втори шанс за допълнителни печалба, така и сами да избирате в кои промоции и колко пъти да участвате в жребиите за желаните от Вас печалби.


Как мога да вляза във VIP клуб?

Можете да се присъедините към VIP клуба тук, в сайта, като влезете в профила си. С регистрацията на всеки непечеливш билет или квитанция ще получавате VIP точки, с които можете да участвате в жребии за страхотни печалби!


Как мога да си направя регистрация във VIP Клуба?

Ако все още не сте член на VIP клуба, можете да се регистрирате, като кликнете върху бутон Регистрация в горната част на страницата.


Въпроси свързани с VIP точки:

Как се печелят VIP точки?

Вие печелите VIP точки с всеки регистриран непечеливш билет и квитанция. Колкото повече билети и квитанции регистрирате, толкова повече VIP точки придобивате и увеличавате Вашите шансове за печалби.


Колко VIP точки ще получа при регистриране на непечеливш билет или квитанция?

Броят на ВИП точките се определя от цената на билета/квитанцията. След успешно регистриране на билета/квитанцията, Вие ще получите VIP точки по следната схема:

0,50 лв. = 5 VIP точки
1,00 лв. = 10 VIP точки
2,00 лв. = 20 VIP точки
3,00 лв. = 30 VIP точки
5,00 лв. = 50 VIP точки и т.н.

Какви печалби мога да спечеля с моите VIP точки?

С Вашите VIP точки може да участвате в различни промоции за ексклузивни печалби!


С кои билети и лото игри може да се получават VIP точки?

VIP точки може да получите с всеки непечеливш билет или квитанция.


Трябва ли да запазя билета и квитанцията, след като съм ги регистрирал?

Да, трябва да пазите Вашите билети и квитанции, защото те ще са Ви нужни в случай, че спечелите.


Как мога да проверя колко VIP точки имам?

След като влезете в профила си, в горната дясна част на всяка страница може да видите колко VIP точки имате. Подробности за Вашите получени и използвани VIP точки може да намерите в страницата Регистрация на код > История.


Мога ли да получа VIP точки от вече регистрирани непечеливши билети и квитанции?

VIP точки ще получавате за всички непечеливши билети и квитанции, които регистрирате след 6 септември 2015 г., когато стартира VIP Клуб. Не може да получите VIP точки за кодове, регистрирани преди тази дата.


Има ли ограничение за броя на билетите и квитанциите, с които мога да вляза във VIP Клуба и да получа VIP точки?

Няма ограничение за броя билети и квитанции, но има мамксимум от 20 000 VIP точки, които може да получите за период от 30 последователни дни. След като достигнете до регистриране на достатъчно билети за получаване на 20 000 VIP точки, може да продължите да регистрирате непечеливши кодове за Втори шанс, но няма да получвате VIP точки за тях.


Какво се случва, ако превиша лимита от 20 000 VIP точки?

При регистриране на билет или квитанция, с който надхвърляте лимита от получени 20 000 VIP точки, Вие няма да получавате VIP точки. Ще продължите отново да получавате VIP точки, след като Вашите VIP точки, получени през последните 30 дни станат под 20 000.


Въпроси свързани с играта MEGAJACKPOT

Кога мога да участвам в играта Megajackpot?

За да участвате в играта MEGAJACKPOT трябва да имате VIP точки от регистрирани непечеливши билети или квитанции от лото игри. За да стартирате игра МЕГА ДЖАКПОТ ще използвате 10 от Вашите VIP точки. В началото на играта трябва да завъртите Колелото на късмета, с което се определя максималният възможен брой точки, които може да получите. След това пред Вас се визуализират 10 сфери. В първата сфера от ляво на дясно се визуализира въртене на числа от 1 до 50 на случаен принцип. Натиснете бутон „стоп", с който да избере кога да спре въртенето. След натискането на бутона „стоп" се визуализира число от 1 до 50 и печелите минималния брой точки, които могат да бъдат спечелени в разиграването. От 2-ра до 10-та сфера, трябва да изберете дали числото в следващата сфера ще бъде по-малко или по-голямо от числото в предишната сфера. Ако направите правилно предвиждане, печелите броя точки под съответната сфера. В зависимост от това до коя сфера стигнете в играта, може да спечелите от 5 000 до 2 400 000 точки. Всеки 5 000 точки, спечелени от играта Мега джакпот Ви включват 1 път в жребия. Т.е. например ако спечелите 10 000 точки, се включвате 2 пъти в жребия за чисто нов автомобил.


Къде мога да играя?

Може да играете тук в сайта или на щанда ни в Мол Парадайз София.


Каква е разликата между VIP точки и точки?

VIP точки получавате с регистрирането на непечеливши билети и квитанции. С тях може да играете познатата Ви телевизионна игра Megajackpot и да спечелите чисто нов автомобил. В играта Megajackpot може да спечелите от 5 000 до 2 400 000 точки. Колкото повече точки спечелите в играта, толкова повече пъти ще участвате в жребия за автомобила. Всеки 5 000 точки, спечелени в играта Ви включват 1 път в жребия за автомобил.


Въпроси свързани с регистриране кодове на билети и квитанции

Как да регистрирам моите билети и квитанции във VIP Клуб?

След като влезете в профила си, отидете на страницата Регистрация на код. Следвайте инструкциите на страницата за това как да регистрирате кода на Вашите билети и квитанции.


Къде се намира кода за регистрация?

Кодът за регистация на билетите се намира под покритието за изтриване и съдържа 13 или 14 цифри (например 12 3456 7890 1234).

Кодът за регистрация на квитанциите се намира в долната част на квитанцията и съдържа 14 цифри (например 92 3456 7890 1234).


Регистрацията на кода не се приема. Какво мога да направя?

Проверете внимателно дали кода на билета или квитанцията е непечеливш. Печеливши билети и квитанции не могат да бъдат регистрирани във VIP Клуб. Уверете се, че сте въвели правилно кода за регистрация. Също така проверете дали въвеждате всички цифри на кода или дали не бъркате някоя цифра. Ако все пак не можете да регистрирате Вашия код, свържете се с нас на телефон 0700 42 100 (без увеличение на телефонната тарифа) или ни пишете на e-mail: support@7777.bg, за да Ви помогнем.


Какво да направя, ако видя съобщение за грешка, че кодът вече е регистриран?

Всеки код може да се регистрира само веднъж. Ако кодът Ви вече е бил регистриран, ще видите съобщение за грешка, че този код не може да бъде регистриран.


Забравил съм паролата за профила си. Какво мога да направя?

За да възстановите паролата си, кликнете върху линка "Забравена парола?" в страницата за Вход и следвайте указанията.


Дневна печалба за най-много регистрирани кодове

Дневна парична печалба в размер на 100 лева ще бъде спечелена от участника, който регистрира най-много непечеливши кодове на билети и/или квитанции за съответния ден. В случай, че двама участници имат равен брой регистрирани кодове за „Специален втори шанс“ за съответния ден, печели този, който по-рано е регистрирал последния си код за този ден. Участник, спечелил веднъж печалба за най-много регистрирани непечеливши кодове на билети и/или квитанции, не може да получи отново същия вид печалба. В този случай дневната печалба се печели от втория участник в класирането. Ако вторият участник в класирането също е печелил награда от този вид, се преминава към третия участник и т.н.