Финансови лимити

 

Уважаеми клиенти,

Считано от 06.03.2020 г. се преустановява приемането на залози за онлайн игрите на сайта 7777.bg. Във връзка с наложени запори от Национална агенция по приходите върху банкови сметки на „Национална лотария“ АД, считано от 28.02.2020 г. се преустанови приемането на депозити за участие в онлайн игрите на сайта 7777.bg. Наличните средства по игралната сметка на клиента могат да бъдат заявявани за изтегляне при спазване на установеното в Общите условия за ползване на сайта 7777.bg.

 

 

За да запази удоволствието от играта, Национална Лотария Ви предоставя възможност да управлявате своята сметка. Ако имате нужда от кратка почивка от залагането, Национална лотария Ви дава възможност да направите това, като наложите едно от следните ограничения:

 

Ограничение депозит
Ако искате да наложите ограничение на Вашия депозит, можете да го направите от "Моят профил", меню "Настройки", като определите срок на активност на съответния лимит от: 1 ден, 1 седмица 1 месец.

Ограничение загуба
Ако искате да наложите ограничение на Вашата потенциална загуба можете да го направите от "Моят профил" меню "Настройки", като определите срок на активност на съответния лимит от: 1 ден, 1 седмица, 1 месец.

Внимание! Веднъж избран период не може да бъде отменен преди изтичането на крайния срок.

 

Забрана за игри
Ако искате да ограничите достъпа си до някоя от предлаганите секции (Спорт, Лото игри) на 7777.bg можете да го направите от "Моят профил" меню "Настройки". Имайте предвид, че за да промените ограничения си достъп до игра в определени секции на сайта, трябва да се свържете със съпорт отдел.

Самоизключване
Ако искате да ограничите достъпа си до Вашия профил в 7777.bg можете да го направите от "Моят профил" меню "Настройки", като определите срок на активност на съответния лимит от: 1 ден, 1 седмица, 1 месец.

Внимание! Веднъж избран период не може да бъде отменен преди изтичането на крайния срок.

 

В случай че изпитвате затруднение или имате въпроси относно предлаганите ограничения, моля свържете се с "Отдел Клиенти", за да получите подробна информация и съдействие.