VIP клуб

 

ВАЖНО
Във връзка с промените в Закона за хазарта, свързани с организирането и разпространението на лотарийни билети и числови игри от частните лотарии, Ви уведомяваме, че се преустановява и организирането, и провеждането на допълнителните игри VIP Club и Специален втори шанс.

 

Какво е VIP клуб?
VIP клуб Ви дава възможност да участвате в различни специални промоции за ексклузивни печалби. Вие сами избирате кога и в кои промоции да се включите.

 

Защо да се включа във VIP клуб?
VIP клуб Ви дава страхотна възможност с непечеливши фишове и квитанции да участвате както във Втори шанс за допълнителни печалби, така и сами да избирате в кои промоции и колко пъти да участвате в жребиите за желанате от Вас печалба.

 

Как мога да вляза във VIP клуб?
За да се присъедините към VIP клуб, е необходимо да имате регистрация в 7777.bg, където автоматично ще Ви се натрупват Вашите VIP точки от всеки непечеливш фиш или квитанция в секция Лото игри, както и при регистрация на непечеливши билети или квитанции. Имайте предвид, че непечеливши фишове от секция Спорт не Ви носят Вип точки.

 

Как мога да си направя регистрация във VIP Клуба?
Ако имате вече регистрация в 7777.bg не е необходимо да правите отделна за VIP клуб. VIP точките автоматично започват да Ви се натрупват при всеки непечеливш фиш или квитанция.

 

Как се печелят VIP точки?
Всеки регистриран непечеливш билет или квитанция, както и всеки непечеливш залог от секция Лото игри Ви носи VIP точки, които автоматично се генерират в профила Ви. Колкото повече непечеливши билети, Лото залози и квитанции имате толкова повече VIP точки придобивате и увеличавате Вашите шансове за печалби.

 

Колко VIP точки ще получа при регистриране на непечеливш билет или квитанция?
Броят на ВИП точките се определя от цената на фиша/квитанцията. Вие ще получите VIP точки по следната схема:
0,50 лв. = 5 VIP точки
1,00 лв. = 10 VIP точки
2,00 лв. = 20 VIP точки
3,00 лв. = 30 VIP точки
5,00 лв. = 50 VIP точки и т.н.

 

Какви печалби могат да се спечелят с VIP точки?
С вашите Вип точки можете да участвате за спечелването на страхотни и разнообразни печалби! Следете всеки ден какви са актуалните награди в сайта на Национална лотария.

 

С кои билети и лото игри може да се получават VIP точки?
VIP точки можете да получите с всеки непечеливш билет или квитанция.

 

Как мога да проверя колко VIP точки имам?
След като сте се логнали в системата на 7777.bg, в горната част на всяка страница, може да видите колко Вип точки имате. С всеки непечеливш билет или квитанция от секция Лото игри, Вашите Вип точки автоматично ще нарастват.

 

Има ли ограничение за броя на билетите и квитанциите, с които мога да вляза във VIP Клуба и да получа VIP точки?
Няма ограничение за броя фишове и квитанции, но има максимум от 20 000 VIP точки, които можете да получите за период от 30 последователни дни и след тяхното достигане няма да Ви се натрупват повече VIP точки, дори и да имате непечеливши фишове и квитанции. Ще продължите отново да получавате VIP точки, след като Вашите VIP точки, получени през последните 30 дни паднат под 20 000.