БОНУС ИГРА "КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS"

 

КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS бонус
КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS мистери се стартира на случаен принцип, на която и да е игра с КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS лого.
КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS има четири мистери джакпот нива. Всяко ниво се изобразява с боя от картите за игра:

СПАТИЯ – 1-во ниво (най-ниската джакпот стойност);
КАРО – 2-ро ниво;
КУПА – 3-ниво;
ПИКА – 4-то ниво (най-високата джакпот стойност).

Стойността и валутата на всяко едно от КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS нивата се изобразява от дясната страна на съответния символ.
Отчислението за джакпот нивата е процент от залога на играча.

СТАРТИРАНЕ

КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS бонус игра се стартира на случаен принцип, след като приключи основната игра, и бъдат събрани всички произтичащи от нея печалби. За играча, стартирането на КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS бонус играта е гаранция, че печели едно от четирите мистери джакпот нива.
Бонусната мистери игра КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS се разиграва върху екрана на основната игра, без да я затваря. Режим Авто игра се прекратява автоматично след стартиране на КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS мистери бонус. След завършване на бонусната игра, управлението се връща обратно към игрaната преди КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS основна игра.

ПРАВИЛА И УПРАВЛЕНИЕ

След стартиране на бонусната игра, играчът бива отведен в КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS, където го очакват 12 обърнати надолу карти. С помощта на левия бутон на мишката играчът избира карти. В момента, в който обърне 3 карти от една боя, печели съответстващото й Мистери ниво от КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS. Размерът на бонуса ще се равнява на сумата, натрупана до момента на обръщането на последната съвпадаща по боя карта, указан отдясно на всеки символ. За да приключи КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS, играчът ще бъде приканен да прибере печалбата от бонусната игра чрез бутона „Съберете“, като по този начин ще прибави сумата към общия си баланс.
Сумата, спечелена от КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS бонус не подлежи на разиграване в игра Удвояване. При всяко едно от влизанията си в КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS, играчът има реален шанс за спечелване на най-високото мистери ниво, играейки с всеки един от валидните за бонусната игра залози. И все пак, колкото по-висока е стойността на валидния залог, толкова по-големи са шансовете за влизане в бонусната игра и спечелване на някое от КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS нивата.

СЛАБ ИНТЕРНЕТ И РАЗПАДАНЕ НА ВРЪЗКАТА

Слаба интернет връзка би могла да причини закъснение и указаните стойности на джакпота да не са актуалните.
Бонусната игра КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS поддържа възстановяване в случай на загуба на интернет връзката.

ПОБЕДИТЕЛИ

При спечелване на което и да е от джакпот мистери нивата, всички играчи, участващи в игрите с КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ JACKPOTS лого, ще получат известие за събитието на екрана си.