Теглене

 

Уважаеми клиенти,

Считано от 06.03.2020 г. се преустановява приемането на залози за онлайн игрите на сайта 7777.bg. Във връзка с наложени запори от Национална агенция по приходите върху банкови сметки на „Национална лотария“ АД, считано от 28.02.2020 г. се преустанови приемането на депозити за участие в онлайн игрите на сайта 7777.bg. Наличните средства по игралната сметка на клиента могат да бъдат заявявани за изтегляне при спазване на установеното в Общите условия за ползване на сайта 7777.bg.

 

 

Колко време отнема изтеглянето на средства?
Одобрението на заявка за изтегляне на средства може да отнеме различен срок, обикновено от 2 минути до 1 час в зависимост от начин на плащане, час на заявката, информация по сметката на клиента и т.н.
В зависимост от избрания начин за теглене, средстватa ще постъпят по сметката Ви моментално или в срок до 5 банкови работни дни.Например, при използване на Easypay парите, постъпват моментално, докато при теглене с дебитна/кредитна карта от 2 до 5 банкови работни дни.
В случай че одобрението на Вашата заявка се забави спрямо определените от оператора срокове, съветваме Ви да се свържете с "Отдел Клиенти", за да получите подробна информация и съдействие за изясняване на причината за закъснението и ускорение на процедурата по одобрение на Вашата заявка.
Срок за постъпване на средствата в Easypay и FastPay- възможно най-скоро, обикновено от 2 минути до час след приемане на заявката.
Срок за постъпване на средствата по Вашата сметка в Epay - възможно най-скоро, обикновено от 2 минути до час след приемане на заявката.
Срок за постъпване на средства по Вашата дебитни/кредитни карти – от 2 до 5 банкови работни дни.
Срок за постъпване на средствата във Вашата банкова сметка – от 2 до 5 банкови работни дни.

 

Каква е минималната/максималната сума, която мога да изтегля?
Минималната сума за изходящ трансфер, зaвиси от начина на плащане. Минималната сума за изтегляне на средства чрез Epay, FastPay и Easypay e 20лв, а за дебитни/кредитни карти и Банков трансфер е 40лв.
Максималната сума, която можете да изтеглите еднократно е 4999лв, за по-големи суми е нужно да се свържете с отдел клиенти.
Важно! Чрез Cashterminal, както и някои видове по-специфични Дебитни Карти може единствено да депозирате средства, но не и да извършвате изходящи трансфери. В случай че депозирате средства и решите да изтеглите Вашата печалба, то може да я заявите чрез FastPay, Easypay или Банков трансфер. Крайното решение отностно разрешениете методи за изтегляне на средства се взима от Национална Лотария.

 

Мога ли да депозирам с дебитна/кредитна карта, но да тегля средствата си чрез Easypay или FastPay?
Да. В случай че картата, с която сте депозирали средства е успешно верифицирана, Вие ще можете да направите заявка за изтегляне на средства чрез Easypay или FastPay. По този начин ще можете да получите парите си в кеш на всяка една каса на Easypay или FastPay в страната веднага след оторизирането на Вашата заявка от нашия отдел.
Национална Лотария си запазва правото да изиска изплащане на средства обратно по метода с който е направен депозит, когато това е възможно.

 

Как да разбера, че тегленето ми е успешно?
След като Вашата заявка за теглене бъде оторизирана, веднага ще получите имейл от нашия “Отдел Клиенти“ с потвърждение за успешен трансфер.

 

Колко пъти на ден мога да правя тегления?
Вие можете да направите една заявка за теглене на всеки 4 часа, като операторът запазва правото си да редуцира броя на безплатните тегления до 1 теглене на 12 часа. В случай че желаете по-голям брой тегления, Национална лотария запазва правото си да наложи административна такса за покриване на всички разходи по тегленето.

 

Как да отменя теглене?
Ако сте заявили теглене и желаете да го отмените, кликнете върху бутона „Моето Меню“, а след това „Теглене“. Ако Вашата заявка за теглене все още не е оторизирана от нашия екип, Вие ще можете да откажете заявката, натискайки бутона [X] в полето „Отказ“ и средствата ще бъдат върнати обратно във Вашия баланс. В случай че не виждате бутон в полето „Отказ“, това означава, че Вашата заявка е оторизирана и средствата не могат да бъдат трансферирани обратно в баланса Ви.

 

Защо тегленето не е осъществено?
Ако поради някаква техническа или друга причина, Вашата заявка за теглене не бъде одобрена или не е успешно оторизирана, Вие ще получите системно съобщение с причината за отказ. Запознайте се добре с причините, ние ще ви предоставим достатъчно информация за да бъдете надлежно информиран.