Зареждане на сметка

 

В какви валути мога да депозирам средства в 7777.bg?
Средствата по Вашата сметка в Национална лотария може да са единствено в български лева. При депозит в друга валута, сумата трябва да претърпи превалутиране, за което е възможно Вашата банката да Ви наложи такса.

 

Какви разплащателни методи предлагате?
Национална лотария е интегрирала на сайта си най-популярните и сигурни онлайн и кешови разплащателни методи, които да отговарят изцяло на нуждите и комфорта на българския клиент. Клиентите ще могат да депозират и теглят средства чрез дебитни/кредитни карти, Easypay, FastPay, Epay, Cashterminal, Банков Трансфер. За повече информация относно предлаганите разплащателни методи, моля кликнете ТУК.

 

Каква е минималната/максималната сума, която мога да депозирам?
Минимална сума на депозит при отделните начини на плащане:
Easypay - 10лв
FastPay - 10лв
Дебитна кредитна карта - 10лв
Epay - 10лв
Cashterminal - 10лв
Банков трансфер - 10лв
Няма ограничение за максимална сума на депозиране независимо от начина, който използвате.

 

Колко пъти на ден мога да депозирам средства по сметката си?
Няма ограничение на броя депозити, които можете да извършите за 24ч.

 

Опитвам се да депозирам с дебитна/кредитна карта, но не успявам, какъв може да е проблемът?
Причините за такъв неуспешен опит може да са следните:
1. Недостатъчен наличен баланс по Вашата картова сметка (трябва да имате достатъчно средства по картовия си баланс, за да депозирате избраната от Вас сума).
2. Вашата карта не поддържа разплащания чрез интернет (ако не използвате Вашата карта за разплащания в интернет, е много вероятно да не сте активирали тази опция). Можете да се свържете с банката картоиздател, за да активирате услугата.
3. Грешно въведени данни в нашата система (моля, проверете внимателно дали въвеждате всички данни от Вашата карта коректно в нашата сметка).
4. Понякога се получава отказ на депозит заради грешка в българската банкова система. Съветваме Ви да изчакате от 5 до 15 минути, след което да се опитате да депозирате отново. В много от случаите подобен повторен опит води до успешен депозит.
5. В случай че използвате 3D Secure карта, моля, уверете се, че попълвате Вашия 3D Secure код в прозореца, който се появява пред Вас.
Ако нито един от съветите, дадени по-горе, не помага, можете да се свържете с "Отдел Клиенти" в удобно за Вас време. Ще се опитаме да направим всичко възможно да Ви помогнем, за да депозирате успешно средства по Вашата сметка или да Ви насочим към използването на друг начин на плащане.

 

Как да депозирам с Банков трансфер и къде да видя данните за банковите сметки на Национална лотария?
За да заредите сметката си в Национална лотария чрез Банков трансфер, е нужно да преведете средства към една от банковите сметки на Национална лотария, които можете да откриете в меню "Зареди сметка" > начин на депозит "Банков трансфер" и посочите като референция на превода Вашия имейл адрес, с който сте регистрирани в 7777.bg. След като Вашият превод постъпи в една от банковите сметки на Национална лотария, Вашата сметка в сайта ще бъде заредена веднага със съответната сума.

 

Трябва ли да информирам Национална лотария, когато направя Банков трансфер?
Препоръчваме Ви след като депозирате средства чрез Банков трансфер да информирате нашия "Отдел Клиенти" в удобно за Вас време. По този начин, ние ще сме предварително уведомени и ще очакваме постъплението, за да можем да го кредитираме мигновено във Вашата сметка, след като средствата бъдат отразени в някоя от банковите сметки на Национална лотария.

 

Мога ли да направя банков трансфер от банкова сметка на лице, различно от лицето, което има регистрация в 7777.bg?
Не. При зареждане на сметка чрез Банков трансфер се изискват лични данни от наредителя на средствата. При несъотвествие на данните за наредителя и титуляра на сметката в Национална лотария, средствата няма да бъдат кредитирани в сметката, а върнати обратно към лицето извършило банковия трансфер.

 

Мога ли да депозирам средства с дебитна/кредитна карта, чийто титуляр не съм аз?
Не. Депозирането на средства с дебитна/кредитна карта, чийто титуляр е различен от титуляра на сметката в Национална лотария е строго забранено и в пълен разрез с общите правила и условия на 7777.bg. Ако Национална Лотария установи подобно нарушение, операторът има право едностранно да закрие клиентската сметка и да отнеме всички реализирани печалби от нея.

 

Мога ли да избера друг начин на плащане?
Да. Можете да депозирате средства с всеки един от начините на плащане, който Национална лотария предлага на своя сайт. Ако веднъж вече сте заредили сметката си с даден начин и желаете да регистрирате друг, то просто влезте в меню „Зареди сметка“ и кликнете върху желания от Вас начин.