Изплащане на печалби от моментните лотарийни игри на Национална лотария

 

Печалби от моментните лотарийни игри на Национална лотария се изплащат в централния офис на организатора на играта и в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell, Газпром, ЕКО и SNG, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, Inmedio, I&G, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, супермаркети CBA, Триумф, HIT, СиБиЕс, Дар, Моят Магазин, ФАНТАСТИКО и в магазините на VIVACOM.

Всеки с печалба над 100 лева трябва да се обади на телефон 0700 42 100 (според Вашия тарифен план, без увеличение на цената), за да получи инструкции как да вземе печалбата си.

Обекти от партньорската мрежа на Национална лотария, които изплащат печалби до 1 000 лева са касите за плащане на сметки EasyРay, FastPay и обектите на търговска верига Lafka.

Внимание: Печалба се изплаща единствено срещу предаване на печелившия билет!

Може ли да преотстъпите печелившия си билет на друго лице, което да вземе печалбата Ви?

Печалбата се изплаща на лицето, което представи печелившия билета в централния офис на организатора на играта или в обектите от партньорската мрежа.

Кога е крайният срок за получаване на печалба от моментните лотарийни игри на Национална лотария?

Крайният срок за получаване на печалби е 40 дни считано от деня на преустановяване на продажбата на съответния вид билети.

Облагат ли се с данъци наградите от моментните лотарийни игра на Национална лотария?

Според действащото законодателство, спечелилите участници не дължат допълнителен данък.