Как може да участвате в допълнителната игра на Национална лотария – „Специален втори шанс“?

 

Освен шанс за страхотна печалба и възможност за участие в телевизионно предаване, с игрите на Национална лотария може да спечелите и "Специален втори шанс” за допълнителна печалба!

Как да регистрирам код на билет или квитанция, ако печалбата ми е “Участие в жребиите за Специален втори шанс”?

За да регистрирате код за участие в жребиите за Специален втори шанс, трябва да имате регистрация в официалния сайт на лотарията www.7777.bg. След като се регистрирате като потребител на сайта, трябва да регистрирате кода за регистрация от Вашия билет или квитанция в страницата Регистрация на код. Информацията за всички регистрирани от Вас билети и квитанции може да намерите в секция “История” на Вашия профил.
Може да регистрирате Вашия код и чрез SMS на номер 1077 (цена 14.4 ст. с ДДС за А1 и Теленор и 15 ст. с ДДС за Виваком), или на телефон 0 700 42 100 (номерът е без добавена стойност).

Колко пъти потребител участва в жребиите за Специален втори шанс?

Ако Вашият билет или квитанция печели „Участие в жребиите за Специален втори шанс“, трябва да регистрирате кода за регистрация. Регистрацията гарантира участие на Вашия код, както и на всички предишни регистрирани кодове, във всички жребии през следващите 30 дни.
T.e. 1 регистриран код сега за "Участие в жребиите за Специален шанс", прехвърля всички Ваши регистрирани кодове за участие и в жребиите през следващите 30 дни.

Какво може да спечелите, ако участвате в допълнителните тегления за Специален шанс?

Всеки потребител, който участва в жребиите за Специален втори шанс, може да спечели страхотни предметни награди, екскурзии и почивки за двама в страната и чужбина, както и още много парични награди.

Как ще разбера, ако регистриран от мен код бъде изтеглен в някой от жребиите за Специален втори шанс?

Ако бъде изтеглен някой регистриран от Вас код на билет или квитанция в жребиите за Специален втори шанс, представител на Национална лотария ще се свърже с Вас по телефона.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашите сътрудници на телефон 0700 42 100.