Как може да участвате в Телевизионната игра Национална лотария?

 

Телевизионна игра "Национална лотария" с печалби за над 2 500 000 лева!

В жребиите за Телевизионните игри "Национална Лотария" с печалби за над 2 500 000 лева може да участвате с билети "Сбъдни мечтите си", "Лото+", "МЕГА МИЛИОНИ", "Златната 7", "Мечтаният Дом", "Печалба за цял живот", "Кеш х 10", "Кеш х 20", "Кеш х 50", билет "Лото 6 от 47", "Перфектният подарък", "Златното съкровище", "Супер Лото+", „Карибско съкровище“, „Златната мина“, „Коледен календар“, „Подаръци всеки ден“, "Двойни печалби", "Околосветско пътешествие", "Двойно кафе", "Silver & Gold", "Диамантена 7", "Шоколад", "Златната рибка" и с квитанция от игрите „Големият джакпот“, "Лото 6 от 47" и „Лото 5/35 Златната топка“. Ако печалбата Ви е „Участие в жребиите за ТВ Игри“ е необходимо да регистрирате кода на Вашия билет или квитанция. Oт билети "Американски долари" и "3 000 000 JACKPOT" общо 120 късметлии ще се включат директно без жребий, в Телевизионната игра Национална лотария!

Специални телевизионни игри "Сделка или не".

Специални игри "Сделка или не" на Национална Лотария приключиха.
В тях бяха раздадени предметни и парични печалби на обща стойност 251 956 лева!

Как да регистрирам код на билет или квитанция, ако печалбата ми е „Участие в жребиите за ТВ Игри“?

След като се регистрирате като потребител на сайта, трябва да регистрирате кода за регистрация от Вашия билет или квитанция в страницата Регистрация на код. Информацията за всички регистрирани от Вас билети и квитанции може да намерите в секция “История” на Вашия профил.
Може да регистрирате Вашия код и чрез SMS на номер 1077 (цена 14.4 ст. с ДДС за А1 и Теленор и 15 ст. с ДДС за Виваком), или на телефон 0 700 42 100 (номерът е без добавена стойност).

Как ще разбера, ако регистриран от мен код бъде изтеглен в някой от жребиите за Телевизионна игра Национална лотария?

Жребиите за телевизионната игра "Национална лотария" се обявяват на сайта на Национална лотария www.7777.bg.
Ако бъде изтеглен някой регистриран от Вас код на билет или квитанция, представител на Национална лотария ще се свърже с Вас по телефона.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашите сътрудници на телефон 0700 42 100.