Оферти

 

11. Оферти

11.1 Всички оферти за клиентите са ограничени за един човек, ИП адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане (напр. дебитна или кредитна карта), мобилен апарат (мобилен телефон или таблет), апликация за изтегляне и общ компютър (например библиотека или работно място).

11.2 Всички оферти на Национална Лотария (7777.bg) са предназначени към играчите за удоволствие, и организаторът може по свое усмотрение да ограничи правото на клиенти да участват в цялата промоция или част от нея.

11.3 Национална Лотария (7777.bg) си запазва правото да изтегли всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време. Организаторът си запазва правото да промени условията или прекрати оферта или промоция по всяко време. В този случай за залозите важат условията, валидни към момента на тяхното извършване.

11.4 Национална Лотария (7777.bg) ще раздава на клиентите допълнителни парични печалби и/или предметни награди, бонуси, ще определя бонус програми, програми за лоялност и др., както и ще формира и изплаща фондове от типа „Джакпот“. Правилата на допълнителните парични печалби и предметни награди, бонусите, бонус програмите, програмите за лоялност и т.н., както и начините за формиране и разпределение на фондовете от типа „Джакпот“ се обявяват на сайта на Национална Лотария (7777.bg).