Волейбол

 

1. Всички точки, отбелязани по време на така наречения „Златен сет“, няма да се вземат предвид при уреждане на офертите, свързани с този конкретен мач, с изключение на залози, които се отнасят до протичането на турнира и съставните елементи на турнира.

2. Уреждане на залози, отнасящи се до играчи в мач/събитие/турнир, ще се основават на резултат след евентуално допълнително време (оувъртайм), освен ако не е посочено друго.

3. Залозите „Хед-ту-Хед“ и „Над/Под“, включващи представянето на един или повече играчи в мач/събитие/турнир, се считат за валидни, при условие че всички вписани играчи вземат участие на някакъв етап от мача/събитието/турнира.

4. Офертите „Над/Под“ и „Хендикап“ за незавършили мачове, чийто резултат вече е определен преди прекъсване на играта и/или където евентуално продължаване на играта не би могло да доведе до различен резултат за въпросните оферти, ще се уреждат въз основа на резултата, постигнат до прекъсването. За изчисляването на тези уреждания, минималният брой събития, които са били необходими за естествено приключване на офертата, ще бъдат добавени, както е необходимо, в зависимост от броя сетове, за които е планиран мачът. Ако това изчисление доведе до ситуация, в която никакви възможни промени не биха повлияли на резултата на офертата, тя ще бъде уредена като такава. За справка вижте примерите в раздела за тенис.

5. Всички оферти за „Точен резултат“, „Четни/Нечетни“ и тези оферти, отнасящи се до победителя в определен период/времетраене в мача (например „Кой отбор ще спечели 1-ия сет?“ и „Сет 2 – състезание до 15 точки“), изискват съответната част от мача да е завършена.

6. Всички видове оферти, които не са посочени по-горе, изискват поне един сет да бъде завършен, за да са валидни залозите, с изключение на тези оферти, чийто резултат вече е определен преди прекъсването на играта и евентуално продължаване на играта не би могло да доведе до различен резултат.