Баскетбол

 

1. Залог на баскетбол се определя въз основа на резултата след така нареченото допълнително време (оувъртайм), освен ако не е посочено друго.

2.  Залозите, които се отнасят до резултат от мача (като например „Moneyline“) при равенство, което е решено за два или повече съпоставителни залога (match-up),  ще имат невалидна оферта „Включително допълнителното време“, ако мачът е завършил наравно и не е играно повече в този конкретен мач.

3. При равенства с няколко етапа, всички точки, събрани по време на всеки период от допълнително време, ще се вземат предвид за окончателното уреждане на този конкретен мач.

4.  Залозите „Хед-ту-Хед“ и „Над/Под“, включващи представянето на един или повече играчи в мача/събитието/турнира, се считат за валидни, при условие че всички изброени играчи вземат участие в мача/събитието/турнира в някакъв етап, за да са валидни залозите.

5. Всички залози, отнасящи се до съставни елементи на турнира (като напр. точки, овладявания (на топката), асистенции и т.н.) ще се уреждат на базата на официалната статистика на управляващата асоциация. Освен ако не е посочено друго, натрупаните суми от тези залози ще включват евентуални продължения (напр. допълнително време/оувъртайм).