Бейзбол

 

1. Освен ако не е посочено друго, залозите за бейзбол се определят въз основа на резултата след всякакви евентуални допълнителни ининги и независимо от броя на изиграните ининги, както е посочено от асоциацията организатор.

2. Залог се обявява за невалиден при отменен или отложен мач, който не е започнал, или в случай на резултат, необявен в рамките на дванадесет часа след обявения начален час.

3. Залози „Мач“ ще бъдат обявени за невалидни в случай на равенство след евентуални допълнителни ининги. Всички други оферти, които могат да се уредят разумно (напр. „Над/Под“, „Хендикап“ или „Четни/Нечетни“), ще се уреждат според резултата след допълнителните ининги.

4. Залозите „Хендикап“, „Над/Под“ и „Четни/Нечетни“ изискват всички планирани ининги да са завършени или да бъдат завършени най-малко 8,5 ининга, ако отборът домакин е с предимство, за да са валидни залозите. Това се отнася за всички оферти с изключение на тези, чийто резултат е решен преди прекъсването и не би могъл да бъде променен, независимо от бъдещи събития. Те ще се уреждат според решения резултат.

5. Името на така наречения първи питчер не е от значение за начина на уреждане на офертите.

6. За целите на уреждането, залози за „Първо полувреме“ се счита, че се отнасят за резултатите, постигнати от първите 5 ининга. Всичките 5 ининга трябва да бъдат завършени, за да са валидни залозите, с изключение на тези оферти, чиито резултати са решени преди прекъсването и не биха могли да се променят, независимо от бъдещите събития, които оферти ще се уреждат в зависимост от решения резултат.

7. Залозите „Хед-ту-Хед“ и „Над/Под“, включващи представянето на един или повече играчи в мача/събитието/турнира, се считат за валидни, при условие че всички изброени играчи вземат участие в мача/събитието/турнира в някакъв етап, за да са валидни залозите.

8. Всички залози, отнасящи се до съставни елементи на турнир (като рундове и т.н.), ще се уреждат на база на официалната статистика от управляващата асоциация. Освен ако не е посочено друго, натрупаните суми от тези залози ще включват евентуални продължения (напр. допълнителни ининги).