Печалби

 

6. Печалби

6.1. Национална Лотария ООД определя максималните печалби на една колонка (със сингъл или повече от една среща) за различните лиги, първенства, държави, шампионати, спортове и др. и ги обявява на сайта.

6.2. Клиентите нямат право да правят повече от един залог, използвайки една и съща или подобна комбинация от събития, ако възможната печалба е по-висока от определената от Национална Лотария ООД съгласно 6.1.

6.3. Всички печалби ще бъдат изплащани чрез натрупване на сумите по потребителската сметка на клиента в Национална Лотария ООД.

6.4. Обичайно печалбите се изплащат във валутата, в която е и потребителската сметка.

6.5. Национална Лотария ООД ще раздава на клиентите допълнителни парични печалби и/или предметни награди, бонуси, ще определя бонус програми, програми за лоялност и др., както и ще формира и изплаща фондове от типа Джакпот. Правилата на допълнителните парични печалби и предметни награди, начините за формиране и разпределение на фондовете от типа Джакпот се определят едностранно от Национална лотария и се обявяват на сайта 7777.bg.

6.6. Национална Лотария ООД може да предоставя на клиентите „безплатни залози” /като награда или по свое усмотрение/.

6.6.1. Безплатните залози важат определен период от време.

6.6.2 Относно изплащането на безплатните залози, за тях важат условията за всяка отделна промоция или оферта обявени на сайта на организатора.

6.6.3. Национална Лотария ООД може да поставя изисквания към начина на използване на безплатните залози.