Славка Иванова спечели електрическия автомобил BMW i3 от VIP клуб

30.01.2020

"Колата е като космически кораб отвътре", сподели щастливката

Късметлийката Славка Иванова спечели страхотния електрически автомобил BMW i3 от VIP клуб на Национална лотария. Тя е от варненското село Ягнило и работи в "Български пощи".

"Емоцията е много силна. Всеки трябва да изпита това чувство, невъзможно е да се опише с думи", каза щастливката. Славка беше изтеглена чрез жребий на 16 януари по NOVA. Късмет ѝ донесе регистриран билет "Коледен бонус", който ѝ е бил подарен на Коледа.

Йоана Кирчева ѝ връчи ключовете за модерната придобивка. "Колата е като космически кораб отвътре", сподели щастливката, когато се настани в нея.

"Шофьор съм от 30 години и карам редовно. Електрически и чисто нов автомобил не съм карала", разказа Славка. Късметлийката пожела успех на всички участници във VIP клуб на Национална лотария.

А следващият победител може да сте Вие! Новият автомобил във VIP клуб е KIA Sportage със спиращ дъха дизайн, авангардни технологии и съвременни системи за комфорт и сигурност. Може да се включите в жребия за него до 29 февруари. Собственикът му ще бъде изтеглен на 2 март на живо по NOVA.