Падна джакпотът в играта "Море от съкровища"

16.01.2020

Джакпотът от 141 562 лева в играта "Море от съкровища" беше спечелен днес, 16 януари. Щастливката е Г. Георгиева, а невероятният късмет я сполетя след залог на стойност само 1 лев.

На 15 януари "Море от съкровища" донесе много забавление и печалби на редица участници, които изиграха хиляди безплатни игри, част от активната бонус програма на 7777.bg.

Честито на късметлийката! Пожелаваме ѝ още много печалби в игрите на Национална лотария! След като беше спечелен, джакпотът отново започна да нараства над стартовата си сума.

Може да се потопите в онлайн приключението „Море от съкровища” в Казино секцията на 7777.bg. Минималният залог за участие е в размер на 0,20 лева. По време на играта може да събирате бонус символи, с които да осветите пътя си към различни печалби. В случай че съберете четири бонус символа „Златен ключ“, ще отключите „Бонус Игра“, която може да Ви отведе на вълнуваща екскурзия на Малдивите. Колекцията от три бонус символа „Диамант“, ще стартира за Вас „Супер Бонус Игра“, в която може да спечелите допълнителни печалби и нарастващ джакпот, започващ от 10 000 лева.