Й. Йоргов заминава за Германия за дербито Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен

15.01.2020

Късметлията Й. Йоргов ще потегли към Германия, за да се наслади на голямото дерби на Бундеслигата Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен. Той си спечели екскурзия за двама, билети за мача и 1 000 лева кеш от играта „ФенТомбола“ на 7777.bg.

Победителят беше изтеглен чрез жребий измежду всички, които са участвали в изданието на играта от 30 декември 2019 г. до 12 януари 2020 г. "Страхотно. Аз съм футболен фен. Все още не знам кой ще ме придружи", каза късметлията, когато Олга му съобщи новината за печалбата.

Веднага след като зарaдва поредния късметлия, „ФенТомболата“ има ново ексклузивно предложение. Вече може да участвате за екскурзия за двама с билети за мача Барселона - Атлетико Мадрид и 1000 лева кеш. Ако искате да имате шанса да се насладите на неповторимата атмосфера на препълнения "Камп Ноу", може да влезете в Спортната секция на 7777.bg и да се включите в жребия.

За всеки заложени 5 лева в топ първенствата на Англия, Испания, Франция, Германия или Италия ще получите 1 талон за участие във „ФенТомболата“. Колкото повече залози правите, толкова повече талони ще получите.

Десетото издание на играта стартира от 13 януари и ще продължи до 26 януари 2020 г. Пълните правила и условия на играта „ФенТомбола“ може да видите ТУК.