Безапелационна победа и нова кола за късметлия от Кърджали

11.01.2020

Щастливецът Евгин Гази от Кърджали спечели по безапелационен начин в играта „На крачка от късмета“ и ще шофира чисто нов автомобил Fiat Tipo. На гърба и на четирите монети, които бяха избрани от тримата участници в началото, беше неговата снимка. Така за броени минути късметлията се озова в колата, паркирана в студиото, в шоуто на 11 януари по NOVA.

Опонентите му Гергана Георгиева от Ямбол и Йосив Азов от Пловдив не успяха да направят нито една крачка по пътя към печалбата. Те си тръгнаха с утешителни суми от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите и билети „Късметлийските седмици“.

Марина Здравкович от Пазарджик победи в играта „Сейфове“ и си спечели 25 000 лева. Дамата извоюва победата без да отвори нито един сейф със хикс. Нейният опонент Живко Пенков от Димитровград нямаше същия късмет. Той успя да си натрупа 12 000 лева, които бяха разделени наполовина и Захари Бахаров го изпрати с 6000 лева.

Марина получи невероятния шанс да утрои печалбата си със златните сейфове и да си тръгне със 75 000 лева. Тя започна много добре, като отвори символ за утрояване. След това обаче попадна на хикс и предпочете да не рискува сумата от 25 000 лева. Късметлийката ще похарчи парите за образованието на децата си.

Георги Чонгаров от Асеновград стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ и изпробва шанса си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Той беше в шоуто благодарение на играта Лото 5/35 „Златната топка“. Георги си спечели 25 000 лева и 5-дневна почивка за двама на Френската Ривиера.

Следващият късметлия в щедрото предаване Национална лотария може да те Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.