Късметлийка от Хасково спечели 15 000 лева от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“

04.01.2020

Първият късметлия за новата година, който получи шанс да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева в шоуто на 4 януари по NOVA, e Златка Тодорова от Хасково.

Тя победи своите конкуренти в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ благодарение на най-голямото изтеглено число – 44, което я изпрати при „Колелото на късмета“. С него Златка определи точния размер на джакпота, за който ще играе, а това беше сумата от 200 000 лева.

Златка е семейна. В шоуто беше със своя син и приятелката му. Тя сподели, че ѝ трябват пари за сватбата на сина си и обучението на дъщеря си.

Късметлийката даде три верни предположения на сферите и си спечели 20 000 лева. На петата сфера обаче сгреши. Участничката продължи да играе, рискува цели два пъти и така си натрупа общо 30 000 лева. След известно колебание тя рискува с ново предположение, което за съжаление беше грешно и раздели печалбата ѝ наполовина.

Останалите участници в играта грабнаха утешителни печалби. Петя Георгиева от село Козарско, Станка Паничарова от София, Валя Антонова от Габрово и Стефан Стефанов от Варна получиха по 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Късметлийските седмици“.

Вие може да сте следващият късметлия, който ще играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева!


Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.