Софиянец стартира 2020 г. с нов автомобил от Национална лотария

04.01.2020

Николай Драгостинов от София ще шофира чисто нов автомобил от Национална лотария от началото на новата 2020 година. Късметлията победи в играта „На крачка от късмета“ в шоуто на 4 януари по NOVA.

Николай е на 54 години. Занимава се с предпечатна подготовка на вестници. В началото на играта той заяви, че колата му е много стара и иска да я смени. Броени минути след това късметът се усмихна именно на него. Играта беше оспорвана, тъй като и тримата участници стигнаха до финалната линия. Решаващата монета бе с номер 7, а на гърба ѝ беше снимката на Николай. Захари Бахаров му връчи ключовете. С голямо вълнение той веднага се настани в новата си придобивка. 

„Чувствам се супер. Това е първото нещо, което печеля през живота си“, каза с усмивка щастливецът. Късмет по пътя към победата му донесоха и монети с номера 6, 10 и 8.

Неговите опоненти Емил Муков от Велинград и Марио Димитров от Хайредин получиха утешителни суми от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Късметлийските седмици“.

Победителят Николай беше на щедрата сцена благодарение на билет „Императорски кръстословици“. Той сподели, че често изпробва късмета си и е фен на кръстословиците.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!


Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.