Вижте кой ще гледа на живо сблъсъка Челси - Манчестър Юнайтед (Жребий)

03.12.2019

А. Новаков е късметлията, който ще се настани на трибуните на „Стамфорд Бридж“, за да изгледа на живо супер сблъсъка Челси - Манчестър Юнайтед. Той си спечели екскурзия за двама до Лондон с билети за дербито от английската Висша лига и 1 000 лева кеш от играта „ФенТомбола“.

Победителят беше изтеглен чрез жребий измежду всички, които са участвали в изданието на играта от 18 ноември до 1 декември 2019 година.

В нашата „ФенТомбола“ вече може да участвате за екскурзия за двама до Милано, билети за дербито на града Интер - Милан и 1 000 лева кеш. Ако искате да имате шанса да се потопите в атмосферата на митичния "Сан Сиро", може да влезете в Спортната секция на  7777.bg и да се включите в жребия.

За всеки заложени 5 лева в топ първенствата на България, Англия, Испания, Италия, Германия, Шампионска лига или Лига Европа, ще получите 1 талон за участие във „ФенТомболата“. Колкото повече залози правите, толкова повече талони ще получите.

Седмото издание на играта стартира от 2 декември и ще продължи до 15 декември 2019 г. Пълните правила и условия на играта „ФенТомбола“ може да видите  ТУК.