Щастливка от Луковит грабна 30 000 лева и почивка в Барселона от „МЕГА ДЖАКПОТ“

30.11.2019

Шанс да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева в шоуто на 30 ноември, получи Първолета Новакова. Тя стана големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Щастливката е от Луковит и беше в предаването благодарение на играта Лото 5/35 „Златната топка“.

Първолета разказа, че е втората късметлийка в семейството ѝ, тъй като преди време дъщеря ѝ е печелила 5000 лева от Национална лотария. Участничката беше в шоуто заедно със своята сестра.

Първолета завъртя „Колелото на късмета“, което спря на сектор със сума в размер на 200 000 лева. Участничката игра много съсредоточено и си спечели 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Барселона. Грешка в играта я разколеба и тя предпочете да се откаже.

Вие може да сте следващият късметлия в играта, който ще играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.