Късметлия от Банско се поднови със стилен автомобил от Национална лотария

30.11.2019

Димитър Коев от Банско ще се наслаждава на шофирането на стилен и просторен автомобил Fiat Tipo от Национална лотария. Късметлията си го спечели от играта „На крачка от късмета“ в шоуто на 30 ноември по NOVA, в което участва благодарение на билет „Късметлийските седмици“.

„Идеално се чувствам и съм много развълнуван. Не съм очаквал такъв развой“, каза с усмивка победителят.

Димитър имаше преднина в играта и късметът определено беше на негова страна. С помощта на монети с номера 10, 12, 1 и 2 той бързо се придвижи по пътеката и се озова в страхотния автомобил, паркиран в студиото. Димитър сподели радостта от победата със своята съпруга, която го подкрепяше по време на великолепната му игра.

За новия автомобил се бориха също Велин Чейреков от Смолян и Галина Начева от Русе. Те получиха утешителни суми от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на 7777.bg и коледни билети „Празничен кеш“.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.