Изабел Ризова спечели 20 000 лева и екскурзия във Виена от „МЕГА ДЖАКПОТ“

23.11.2019

Изабел Ризова от Кюстендил стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ на 23 ноември по NOVA. Привилегията да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева ѝ осигури най-голямото изтеглено число 39, с което победи конкуренцията.
Изабел е на 20 години и е треньор по карате. В студиото беше със своя приятел, майка си и дядо си.

„Колелото на късмета“ ѝ отреди игра за 1 000 000 лева. Късметлийката беше много развълнувана. Бързо започна с две верни предположения и си спечели 15 000 лева. На четвъртата сфера сгреши, но това не я разколеба и тя продължи напред към джакпота с три безпогрешни предположения. Изабел успя да си спечели и 5-дневна почивка за двама във Виена като бонус печалба. Тя и нейният придружител ще могат да се насладят на увеселителния парк Пратер, ще се разходят до величествения дворец Шьонбрун и ще усетят магията на класическата музика.

„Страхотно. Не съм била във Виена и много искам да я посетя“, каза късметлийката. След като си подсигури желано пътуване, тя продължи с ново вярно предвиждане и си натрупа общо 40 000 лева. Втора грешка в играта обаче раздели печалбата ѝ наполовина и я изпрати с парична сума от 20 000 лева.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.