Коледен дух и печалби с три нови празнични билети от Национална лотария

20.11.2019

Коледа наближава, а Национална лотария е готова да носи усмивки и емоции с три нови празнични билети, отрупани със страхотни печалби. Кой не мечтае за вълшебства по празниците?

Чудесата може да се случат и на Вас с новия билет „Празничен кеш“. Той може да Ви осигури богата и незабравима Коледа със забележителните си печалби за 7 777 777 лева. Пътят към тях минава през 26 къщички и елхи с бяла снежна покривка.

С извънреден празничен бонус до 300 000 лева може да сдобиете с билет „Коледен бонус“. Той е богато украсен с печалби, скрити под неговите цветни играчки.

В сезона на най-съкровените празнични желания, билет „Коледни желания“ е зареден с добри намерения и може да остави под елхата Ви суми до 100 000 лева.

Коледните предложения от Национална лотария са вече на пазара. Не забравяйте, че може да регистрирате билетите си на 7777.bg за допълнителни печалби във VIP клуб или за да проверите дали печелите участие в жребиите за телевизионните игри.

Желаем Ви весели и споделени коледни и новогодишни празници!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.