Национална лотария и 7777.bg подкрепха бойния турнир SENSHI

28.10.2019

В истински спектакъл по бойни изкуства се превърна четвъртата бойна галавечер „SENSHI“, която се проведе на 26 октомври. Тя предложи много адреналин и зрелищни изпълнения на близо 3000 души в Двореца на културата и спорта във Варна и на многохилядната аудитория пред телевизионните екрани.

Бойният турнир се проведе с подкрепата на Национална лотария. Спонсорството е част от инициативата на Национална лотария и 7777.bg под надслов „Подкрепя спорта“ и дългосрочната политика за подпомагане развитието на българския спорт. Сред специалните гости на събитието бяха кикбокс легендите Ернесто Хуст и Петер Артс, както и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

По време на галавечерта феновете на бойните спортове станаха свидетели на вълнуващо шоу, разделено в общо 12 сблъсъка между каратисти и кикбоксьори. Срещите, които противопоставиха едни от най-добрите бойци от близо 10 страни, се играха по три правилника – К1, карате фул контакт и по правилата на „SENSHI“, които са изготвени от Професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Шест български победи зарадваха публиката във Варна и почитателите на бойните изкуства. Българските асове за пореден път доказаха класата си, надвивайки сериозни опоненти.