Захари Бахаров връчи ключовете за нов автомобил на късметлия от Казанлък

02.11.2019

Късметлията Георги Иванов от Казанлък победи в играта „На крачка от късмета“ в шоуто на 2 ноември по NOVA. Така стана собственик на чисто новия автомобил Fiat Tipo, паркиран в студиото на късмета.

Георги е на 34 години. В предаването го придружавахa неговата съпруга и родителите му. „Имам си кола, но тази със сигурност ще е по-добра“, каза той в началото на играта. Късметлията извървя пътя до печалбата благодарение на монети с номера 12, 6, 5 и 11, а след това Захари Бахаров му връчи ключовете.

„Това не е истина. Колата е страхотна, а емоцията много добра. Нямам думи“, каза щастливецът, когато се настани зад волана на новата си придобивка. Той беше в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“.

В шоуто участваха също Денислава Лалева от Севлиево и Росица Стойнева от Перник. Те си тръгнаха със суми от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на 7777.bg и билети „Късметлийските седмици“.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.