Късметлийка от Безмер e най-новият милионер от Национална лотария

01.11.2019

Безмерен късмет сполетя 34-годишна жена от добричкото село Безмер и тя стана най-новият милионер от Национална лотария. Щастливката е Фирдес Исуф и си спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“. Захари Бахаров ѝ връчи чек за голямата печалба.

Фирдес е шивачка по професия, омъжена е и има две деца. Тя разказа, че често изпробва късмета си от година насам, защото е имала предчувствие, че ще спечели.

„Винаги съм мечтала да спечеля и не съм губила надежда. Бях много изненадана, защото не съм очаквала толкова голяма сума“, призна късметлийката, която е деветият милионер от Национална лотария от началото на 2019 година. Тя си е купила печелившия билет от хранителен магазин, а след това се е прибрала вкъщи и го е изтрила. Фирдес сподели, че е изпитала огромно вълнение, когато е видяла, че всички числа от реда за 1 000 000 лева съвпадат с печелившите.

Късметлийката разказа, че се е разтреперила от радост и многократно е проверила числата. Хубавата новина е съобщила първо на съпруга си. Фирдес ще използва парите за ремонт и за децата си. С мъжа ѝ обмислят възможността да започнат семеен бизнес.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.