Късметлии от Благоевград и Кърджали се обогатиха с печалби от сейфовете

12.10.2019

Катя Бачева от Благоевград и Христо Назъров от Кърджали се прицелиха в максималните 84 000 лева в играта „Сейфове“ в шоуто на 12 октомври по NOVA.

Катя е строителен техник. Тя участва в предаването благодарение на билет „Златните пирамиди 7“. За Христо, който е студент, късметлийска беше квитанция от играта Лото 5/35 „Златната топка“. Той беше в студиото със своя баща Златко Назъров, който се оказа, че също е играл в „Сейфове“. „Преди три години участвах на сейфовете и успях да утроя печалбата си“, каза Златко.

Катя откри играта, като отвори сейф номер 5, в който за съжаление имаше „Х“. Христо започна по-добре, като си спечели 7000 лева от сейф номер 8. След това обаче студентът уцели двата сейфа, в които имаше символ „Х“ и сложи край на първи кръг.

Катя успя да си натрупа общо 8000 лева. Опонентът ѝ си тръгна с половината от печалбата си – 3500 лева, а тя се изправи пред златните сейфове и възможността да утрои сумата си.

Победителката избра сейф номер 1, където попадна на „Х“. Тя рискува и посочи третия сейф, в който за съжаление отново имаше „Х“. Участничката не успя да утрои и си тръгна с половината от спечелените пари – 4000 лева. В началото на играта Катя сподели, че ще използва спечелената сума за обучението на сина си в чужбина.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.