Автоинструктор спечели нов автомобил от Национална лотария

12.10.2019

Автоинструкторът Янис Мукански от София се сдоби с чисто нов автомобил в шоуто на 12 октомври по NOVA. Той игра великолепно и бързо извоюва победата в играта „На крачка от късмета“.

За голямата печалба се бориха също Биляна Караджова от Благоевград и Георги Георгиев от Мездра. Янис направи първата крачка на пътеката благодарение на монета номер 3, която беше посочена от Биляна. Kогато дойде негов ред, той избра с две крачки да се придвижи участникът, чиято снимка е на гърба на монета номер 8. За негов късмет, там беше именно той и така, за изненада на всички, бързо се озова на крачка от финала.

Другите участници успяха да направят само по една крачка, преди Янис сам да уцели монетата, която го изпрати в стилния автомобил, паркиран в студиото. Захари Бахаров му връчи ключовете за новата придобивка.

Янис сподели радостните емоции със своята съпруга, която го подкрепяше по време на великолепната му игра. Късметлията разказа, че е роден през осмия месец от годината и затова е избрал монета номер 8 с две крачки, която му осигури голяма преднина в играта.

Яна Маринова изпрати Биляна и Георги с утешителни печалби от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите на 7777.bg и билети „Диаманти“.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.