С. Димитров ще проследи дербито Барселона - Реал Мадрид от трибуните на „Камп Ноу“

09.10.2019

Щастливецът си осигури неповторимо футболно изживяване от играта „ФенТомбола“

С. Димитров е късметлията, който ще се наслади на живо на едно от най-големите и вълнуващи дербита от трибуните на стадион „Камп Ноу“. Той си спечели екскурзия за двама с билети за мача Барселона - Реал Мадрид и 1 000 лева кеш от играта „ФенТомбола“.

Победителят беше изтеглен чрез жребий измежду всички, които са участвали в изданието на играта от 23 септември до 6 октомври. С. Димитров разказа, че от много време си е мечтал да гледа Ел Класико. Той пожела късмет на всички участници в играта „ФенТомбола“.

На 7777.bg вече Ви очаква новата голяма печалба в нашата „ФенТомбола“ - екскурзия за двама с билети за мача Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен и 1 000 лева кеш! Ако искате да имате шанса да разгледате Мюнхен и да се насладите на неповторимата атмосфера на препълнения "Алианц Арена" може да влезете в  Спортната секция на 7777.bg и да се включите в жребия.

За всеки заложени 5 лева в топ първенствата на България, Англия, Испания, Италия, Германия или квалификациите за Европейското първенство ще получите 1 талон за участие в томболата. Колкото повече залози правите, толкова повече талони ще получите.

Третото издание на играта стартира от 7 oктомври и ще продължи до 20 oктомври 2019 г. Пълните правила и условия на играта „ФенТомбола“ може да видите ТУК .