Владимир Маринов утрои печалбата си в „Сейфове“ и грабна 21 000 лева

05.10.2019

Сейфовете на Национална лотария зарадваха с печалби Надежда Бабаяшева от Силистра и Владимир Маринов от село Коритата в шоуто на 5 октомври по NOVA. Победата извоюва 40-годишният късметлия Владимир. Той игра много добре, успя да утрои печалбата си от първи кръг и спечели 21 000 лева.

Владимир участва в щедрото шоу благодарение на билет „Лото+ 2019“, а за Надежда, късметлийска беше квитанция от играта „Лото 6 от 47“.

В първи кръг Владимир успя да си спечели 7000 лева, като отвори само един сейф с „Х“. Неговата опонентка Надежда си натрупа 13 000 лева, но попадна на два хикса в сейфовете. Вторият прекрати участието ѝ в играта и я изпрати с половината от сумата – 6500 лева.

Владимир и Захари се насочиха към златните сейфове. С първия си избор участникът се натъкна на „Х“. Без колебание той рискува и посочи нов сейф, в който имаше символ за утрояване. Владимир запази положителната тенденция, като отвори и втория символ „х3“ и утрои печалбата си. Късметлията си тръгна със сумата от 21 000 лева.

Владимир работи в системата на МВР. Женен е, с три деца. В студиото го придружаваше неговата племенница. В началото на играта той заяви, че мечтае да пътува и най-вероятно ще вложи печалбата в екскурзии със семейството си.

Следващият късметлия в играта „Сейфове“ може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.