Юлиян Паракосов се сдоби с нова кола от Национална лотария

05.10.2019

Юлиян Паракосов от село Осиково финишира първи в играта „На крачка от късмета“ и си спечели страхотен автомобил Fiat Tipo в шоуто на 5 октомври по NOVA. Късметлията е на 38 години. По професия е автомонтьор.

Юлиян прекрачи финалната линия на пътеката благодарение на монети с номера 2, 9, 8 и 1. В студиото го подкрепяше неговата съпруга. Победата развълнува много семейството, което веднага се настани в новата придобивка. „Чувствам се чудесно“, каза късметлията Юлиян, който беше в предаването благодарение на билет „Карибско съкровище 2“.

В надпреварата за колата участваха Румяна Василева от Годеч, която вече е печелила автомобил, но от VIP клуб на Национална лотария, и Иван Драганов от Ямбол. Те получиха утешителни печалби от 1000 лева, ваучери за 100 лева, за да се забавляват с онлайн игрите на 7777.bg, както и билети „Диаманти“.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.