Бургазлията Велизар Чалъков спечели 12 000 лева от играта „Сейфове“

28.09.2019

Щедрите сейфове осигуриха незабравими емоции и страхотни печалби на късметлиите Велизар Чалъков от Бургас и Доротея Бонева от Шумен в първото предаване от осмия сезон на 28 септември по NOVA.

Доротея беше в студиото със сина и съпруга си, а Велизар със свой приятел. Доротея се похвали с печалба от 10 000 лева от Национална лотария, с част от която е била на почивка на българското Черноморие.

Щастливецът Велизар победи в първи кръг на играта „Сейфове“, като успя да си спечели 24 000 лева. Доротея си натрупа 10 000 лева, но попадна на два сейфа със символ „Х“, които разделиха печалбата ѝ наполовина. Участничката си тръгна със сумата от 5000 лева, която ще похарчи за пътувания.

Велизар получи уникалния шанс да утрои своята печалба със златните сейфове. С първия си избор на сейф той уцели „Х“. Участникът прояви смелост и рискува, като посочи нов сейф. За съжаление там отново имаше „Х“, който раздели печалбата му наполовина и Захари Бахаров го изпрати с 12 000 лева.

Велизар е на 36 години и има две деца. С парите ще ги изненада и ще покрие част от ипотеката си. Той участва в щедрото шоу благодарение на билет „Златните пирамиди 7“, а за опонентката му късметлийска беше квитанция от играта „Лото 6 от 47“.

Следващият късметлия, който ще трупа печалби от щедрите сейфове, може да сте Вие!