Късметът осигури нова кола на късметлия от Ямбол

28.09.2019

Кольо Колев от Ямбол победи в играта „На крачка от късмета“ на старта на осмия сезон на шоуто на 28 септември по NOVA. 55-годишният щастливец прекрачи първи финалната линия на пътеката и вече е горд собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo.

Кольо триумфира с голямата печалба благодарение на монети с номера 3, 10 и 1. Късметлията е семеен, с две деца и едно внуче. В студиото го придружаваше неговата съпруга. Кольо беше за втори път в предаването. Той се похвали с печалба от 2000 лева от специален втори шанс.

„Чувствам се перфектно. Колата е идеална“, каза късметлията, когато се настани на шофьорското място. Той сподели радостта със съпругата си и публиката на предаването, която го аплодираше за победата. Кольо беше в студиото на късмета с билет „Кеш х50“, който му осигури емоции, които ще помни дълго.

В надпреварата за колата участваха също Ралица Янкова от София и Ирина Александрова от Плевен, която си спечели директно участие в шоуто, благодарение на билета „Американски долари“. Дамите получиха утешителни печалби от 1000 лева, ваучери за 100 лева, за да изпробват своя шанс в онлайн игрите на 7777.bg, както и билети „Диаманти“.

Следващият собственик на нов автомобил от Национална лотария може да сте Вие!