K. Стефанов ще гледа супер дербито Манчестър Юн. - Ливърпул от трибуните на „Олд Трафорд“

25.09.2019

Щастливецът си осигури незабравимо футболно пътуване от играта „ФенТомбола“

K. Стефанов е късметлията, който ще проследи супер дербито между „Манчестър юнайтед“ и „Ливърпул“ на живо от трибуните на легендарния стадион „Олд Трафорд“. Той си спечели екскурзия за двама с билети за най-великия сблъсък в английския футбол и 1 000 лева кеш от играта „ФенТомбола“.

Победителят беше изтеглен чрез жребий измежду всички, които са участвали в изданието на играта от 13 септември до 22 септември.

На 7777.bg вече Ви очаква новата голяма печалба в нашата „ФенТомбола“ - екскурзия за двама с билети за мача Барселона – Реал Мадрид и 1 000 лева кеш! Ако искате да имате шанса да гледате Ел Класико от трибуните на "Камп ноу" може да влезете в  Спортната секция на 7777.bg и да се включите в жребия.

За всеки заложени 5 лева в Топ първенствата на България, Англия, Испания, Италия или Германия ще получите по 1 талон за участие в томболата за седмичната печалба. Колкото повече залози правите, толкова повече талони ще получите. Второто издание на играта стартира от 23 септември и ще продължи до 6 октомври 2019. Пълните правила и условия на играта „ФенТомбола“ може да видите ТУК .