Последната спирка от турнето на Национална лотария беше в София

21.09.2019

Следите на късмета отведоха Захари Бахаров и Яна Маринова отново в София в шоуто на 21 септември по NOVA. Столицата беше последната спирка от лятното турне.

Водещите се срещнаха с няколко късметлии, сред които бяха двама милионери - Румен Георгиев, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Петър Огнянов, който грабна същата сума, но от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

„Купих си кола, а сега съм в търсене на апартамент“, каза Румен, който е родом от Видин, но живее и работи в София. През месец декември му предстои да стане баща. Късметлията пожела на всички участници здраве и да имат същия късмет като неговия.

42-годишния Петър сподели, че се чувства прекрасно. Той си е купил къща на два етажа в Самоков с част от печалбата от 1 000 000 лева. „Животът ми се промени коренно“, каза късметлията.

Живко Желязков от град Нови Искър, който спечели 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ разказа, че животът му се е променил в добра насока. „Когато видях есемесът за преведената сума бях безкрайно щастлив благодарение на Национална лотария“, каза късметлията. Той сподели, че е харчил сериозно от печалбата. „Първо направих хубав ремонт, върнах малко кредити, помогнах на дъщеря ми да стартира собствен бизнес. Отделих пари за образованието на внуците ми, купих си и едно камионче“, разказа Живко.