Николай Николов получи ключовете за легендарния Fiat 500 от VIP клуб

18.09.2019

VIP клуб на Национална лотария зарадва с автомобил пореден късметлия. 46-годишният Николай Николов от град Лозница e щастливият победител, който ще се отличава с легендарния Fiat 500. Цветомира Иванова му връчи ключовете за новата придобивка.

"Радвам се. Не съм очаквал, че ще ме изтеглят. В първия момент не можех да повярвам. Мислех, че някой се шегува", каза късметлията.

Николай е служител в МВР. Семеен е, с две деца. Успех в жребия му донесе регистриран билет "Щастливите съзвездия".

Николай си купува билети на заплата, за различни поводи и празници. Най-често си пробва късмета със "Златните пирамиди" и "Американско бинго". Късметлията сподели, че близките му са се зарaдвали много за печалбата.

Следващият победител във VIP клуб може да сте Вие! Новият автомобил в него е Toyota C-HR. Японският красавец притежава спортен дух и смайваща външност. Може да се включите в жребия за него до 15 октомври. А собственикът му ще бъде изтеглен на 16 октомври на живо по NOVA.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Лото игрите може да играете онлайн на www.7777.bg, както и на щандовете на Национална лотария, лото пунктовете, Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, касите на EasyPay, FastPay и inmedio.