Петър Петров: Тръпката в шоуто беше много голяма

14.09.2019

Град Велико Търново беше една от спирките на турнето на Национална лотария в шоуто на 14 септември по NOVA. Там екипът ни се срещна с Петър Петров, който спечели 40 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Дубай от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

„Тръпката в шоуто беше много голяма“, каза късметлията и добави, че се радва много за възможността да се запознае със Захари.

„Чувството е много хубаво. 40 000 лева и да искам не мога да събера никога“, призна Петър. С печалбата е погасил заема за къщата си, планира и ремонт. „Ако не беше предаването на Национална лотария 22 години трябваше да изплащам къща“, каза късметлията.

„Доволни и щастливи сме. Дай Боже пак да спечелим“, каза късметлията, който и по време на самата игра се зарече, че отново ще дойде в предаването и ще стигне до края на сферите.

5-дневната почивка за двама в Дубай Петър е подарил на сина си за 20-годишнината му и неговата приятелка. „Те са много щастливи и се зарадваха, че ще стигнат до Дубай“, разказа съпругата на късметлията.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.