Венцислав Дункин, който спечели 51 000 лева: Чувствам се победител

14.09.2019

„Беше уникално изживяване. Чувствам се победител“, каза щастливецът Венцислав Дункин от град Разлог за участието си в предаването. Той спечели 51 000 лева от играта „Сейфове“ на Национална лотария. Екипът ни се срещна с него в Долна Митрополия, където учи за пилот.

Късметлията сподели, че никога не е вярвал, че може да спечели такава сума, въпреки че редовно си пробва късмета. „Стратегията ми беше да не се отказвам и да играя докрай“, разказа Венцислав и описа преживяването си в студиото като забавно и емоционално.

С печалбата Венцислав ще помогне на брат си да си купи апартамент в София. „Продължавам да играя в Национална лотария. Дано пак да участвам в телевизионното предаване, защото такава емоция не може да се изпита на никое друго място“, приза късметлията.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.