Веселка Славова: С удоволствие управлявам новата си кола

14.09.2019

Лятното турне на Национална лотария посети град Ямбол в предаването на 14 септември по NOVA. Там, с усмивка на лицето, ни очакваше късметлийката Веселка Славова, която спечели страхотен нов автомобил от играта „На крачка от късмета“.

„Цялото семейство е много щастливо. Радваме се и с удоволствие управляваме новата си придобивка“, сподели Веселка. Тя разказа, че е очаквала друга участничка да спечели и изненадата, когато е видяла лицето си на монетата, е била огромна.

„Обстановката, още от влизането в студиото, те предразполага да се чувстваш изключително приятно. Наистина изживяваш уникална емоция, независимо дали ще спечелиш или не“, спомня си щастливката и добавя, че месеци след играта се е чувствала много добре при спомена за преживяното.

Усещането да се возиш в тази кола е страхотно. Когато се качим в нея усещаме положителната енергия от предаването“, допълва Веселка.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.