Може да спечелите билети за мача на любимия си отбор на 7777.bg

13.09.2019

Всеки футболен фен си мечтае да стъпи на стадиона на любимия си отбор и да изгледа поне един мач на живо. Сайтът за спортни залози на Национална лотария 7777.bg ще даде възможност на българските фенове да сбъднат тази своя мечта и да си осигурят незабравимо преживяване. Те може да спечелят екскурзия за двама с билети за мач на любимия си отбор в Европа и 1000 лева кеш.

„ФенТомболата“ ще стартира с печалба, подбрана от Национална лотария, докато участниците изберат своя любим отбор в специално разработена страница на 7777.bg. От 13 септември до 22 септември всички желаещи ще имат възможност да участват в изданието на играта с печалба – екскурзия за двама с билети за най-голямото английско дерби между „Манчестър юнайтед“ и „Ливърпул“. Двата най-успешни английски отбора имат милиони привърженици в цял свят. Двубоят от Английската Висша лига ще се състои на 20 октомври на „Театърът на мечтите“ – легендарния стадион „Олд Трафорд“.

Всички желаещи ще могат да се включат в играта при залог в Българското, Английското, Испанското, Италианското или Немското първенство. За всеки заложени 5 лева участниците ще получават по 1 талон за участие във „ФенТомболата“. Колкото повече залози реализират, толкова повече талони ще получат.

Късметлията, който ще присъства на най-великия сблъсък в английския футбол, ще бъде изтеглен чрез жребий. В следващите издания на „ФенТомболата“ на Национална лотария участниците ще могат да спечелят екскурзия за двама с билети за мач на любимия си отбор в Европа и 1000 лева кеш. Победителите отново ще бъдат определени чрез жребий.

Желаем късмет на всички участници и незабравимо преживяване на мачовете!

Не забравяйте, че ексклузивно на 7777.bg може да гледате безплатно футболни срещи от Българското първенство, докато залагате. Излъчването е достъпно в спортната секция на сайта. А пълните правила и условия на играта „ФенТомбола“ може да видите ТУК.