Много забавление и печалби до 500 000 лева в новия билет „Диаманти“

09.09.2019

Национална лотария прибави още една възможност за забавление и добро настроение - билет „Диаманти“. Едно от най-забележителните свойства на новото попълнение е способността му да трансформира късмета в печалби до 500 000 лева.

Новият билет се отличава с атрактивен дизайн, отрупан с диаманти. Той предлага три забавни игри, които може да Ви осигурят вълнуващи мигове, адреналин и благосъстояние.

Билет „Диаманти“ може да повлияе благотворно на финансите Ви с топ печалба от 500 000 лева и три топ суми от 100 000 лева. Над 1 293 000 печеливши билети може да Ви зарадват с печалби между 3 и 50 000 лева.

Пътят към забавлението и печалбите стартира от полето с 20 „Печеливши числа“, които трябва да изтриете, а след това да сравните с тези в диамантите и да маркирайте всяко съвпадащо от тях. Ако всички числа в един ред в Игра 1, 2 или 3 съвпадат с печелившите, Вие сте най-новият късметлия в Национална лотария.

Наградният фонд на билет „Диаманти“, от който може да спечелите повече от една печалба, е в размер на внушителните 9 150 000 лева.

Детайлна информация за новия билет може да намерите ТУК.

С билет „Диаманти“ може да се сдобиете на щандовете на Национална лотария, в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.