Екатерина Миновa: Преживяването в студиото е страхотно

07.09.2019

Лятното турне на Национална лотария гостува на финалистката в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ Екатерина Минова от град Белово. Тя си спечели 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Дубай. Екипът ни провери как се чувства няколко месеца след участието си и похарчила ли е печалбата.

„Преживяването в студиото е страхотно“, каза късметлийката и добави, че по време на играта вълнението е било много голямо. Екатерина призна, че не е имала стратегия, била е спокойна и се е ръководила от числата. „30 000 лева си е много добра печалба“, каза тя.

5-дневната почивка за двама в Дубай, която си спечели като бонус, е подарила на своя син и съпругата му. Екатерина и мъжът ѝ пък са били на почивка в Израел. „Посетихме много интересни неща. Бяхме много щастливи и доволни, че успяхме да отидем до там, особено съпругът ми“, каза тя.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.