Станимир Димитров от Севлиево: Чувството да бъдеш милионер е прекрасно

07.09.2019

Турнето на Национална лотария гостува в Севлиево в предаването на 7 септември по NOVA. Олга Модева се срещна с няколко от късметлиите с големи печалби в региона.

„Чувството да бъдеш милионер е прекрасно – едно голямо спокойствие за цялото семейство и за мен. Първо си върнах всички кредити, задължения към НАП и сега живея спокойно“, разказа Станимир Димитров от Севлиево, който спечели 1 000 000 лева от билет „Коледен Календар“. Станимир е използвал част от печалбата за почивка. Купил си е и апартамент на морето, където да почива със семейството си.

На срещата в Севлиево беше и адвокатът Захари Велев от Троян. С късметлийски билет „Печалба за цял живот“ той си осигури по 3000 лева на месец за 20 години или общо 720 000 лева. Късметлията е използвал част от парите за ремонти и почивки.

Валентина Петрова от Горна Оряховица, която грабна 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“, си е купила кола, а занапред планира да стартира бизнес.

„Спечелих 100 000 лева на Коледа“, разказа Мехмед Чакъров от Севлиево, чийто късмет се усмихна с билет „Златните пирамиди за милиони 2“. Той е започнал частични ремонти. Обмисля да си закупи и жилище.

Гюнай Чочев от Севлиево, който грабна 100 000 лева от билет „Американско бинго. Дивия запад“, си е купил кола с печалбата и е бил на почивка. „Аз винаги съм мечтал за 100 000 лева“, заяви късметлията.

Докато Олга беше в Севлиево, Захари Бахаров се срещна с Емил Андреев от Сапарева баня, който спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици х50“. Той сподели, че не е очаквал, че ще спечели. С част от парите е започнал ремонт на къщата си. Емил пожела късмет на всички участници в игрите.