Елена Райчева: Колата е много хубава и вози комфортно

07.09.2019

Лятното турне на Национална лотария премина през село Равда в предаването на 7 септември по NOVA. Там гостува на късметлийката Елена Райчева, която си спечели един от автомобилите в играта „На крачка от късмета“ в празничното предаване на 29 декември.

„Не очаквах първа да ме изберат, а още по-малко да спечеля колата“, призна Елена. Тя разказа, че в първите минути след победата еуфорията е била толкова голяма, че не е могла да повярва на късмета си. „Такъв новогодишен подарък не съм получавала никога“, призна късметлийката.

Елена е доволна от печалбата. „Колата е много хубава. Вози комфортно“, сподели тя и добави, че след предаването е получила много поздравления за успеха си.

„В студиото човек се чувства специален. Пожелавам на всички да изживеят чувството“, каза Елена и добави, че преживяването е незабравимо.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.