Илияна Георгиева строи вила с печалбата от „МЕГА ДЖАКПОТ“

31.08.2019

Турнето на Национална лотария гостува на финалистката от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ Илияна Георгиева от Варна. Тя си спечели 30 000 лева и 7-дневен All inclusive круиз за двама до перлите на Близкия изток – Дубай, Оман и Абу Даби.

Щастливката е на 34 години от Варна и работи като маникюрист. Илияна участва в шоуто на късмета в края на миналата година благодарение на билет „Диамантена 7“.

„Чувствах се много приятно в студиото“, каза тя и добави, че не е очаквала, че ще спечели. „Никога не съм предполагала, че от тези пет души ще изберат мен“, допълни щастливката.

Илияна се е насладила на 7-дневния All inclusive круиз до перлите на Близкия изток – Дубай, Оман и Абу Даби. „Винаги съм мечтала да посетя Дубай“, сподели тя и разказа, че ѝ е било много интересно, когато се е качила на камила.

С парите е финансирала строежа на вилата си. „Пожелавам на всички да играят, да вярват, защото нещата наистина се случват, късмет“, каза Илияна.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.