Захари Бахаров се срещна с късметлии с печалби за 1 450 000 лева в Хасково

31.08.2019

Захари Бахаров и турнето на Национална лотария гостуваха на Хасково в предаването на 31 август по NOVA. Там водещият се срещна с няколко големи късметлии от града и околността с печалби за 1 450 000 лева.

Сред тях беше Анета Желязкова от град Димитровград, която си спечели 1 000 000 лева с билет „Подаръци всеки ден“. С част от парите тя е помогнала на свои близки да погасят кредитите си, а за себе си е купила автомобил.

Стефка Седмакова и Галя Петкова по съседски си спечелиха 200 000 лева от билет „Златната рибка“. Стефка е купила жилище на сина си и е дала на внуците си. Галя пък е дарила част от сумата за благотворителност и си е купила къща. „След печалбата се чувствам по-спокойна“, каза тя.

Найден Хаджиев от село Падина, който спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици 4“, е купил джип на сина си, а в момента прави ремонт на жилището си. Късметлията разказа, че е бил на екскурзия във Виена за Нова година, а преди месец в Истанбул.

Докато Захари беше в Хасково, Яна гостува отново във Варна, където се срещна с късметлийката Виктория Ангелова, която спечели 500 000 лева от билет „Златните пирамиди 6“. „Чувствам се добре, вече реализирах някои неща с печалбата“, каза тя. С парите Виктория е купила два апартамента – във Варна и Попово.