Радмила Станимирова е купила кола с печалбата от „Сейфове“

31.08.2019

„Много вълнуващо и специално преживяване“. Така описа емоциите от участието си в предаването късметлийката Радмила Станимирова от Радомир, която спечели 26 000 лева от играта „Сейфове“.

Тя сподели, че се е почувствала невероятно в мига, в който е чула, че е изтеглена за играта. „В началото много се притеснявах, обаче Захари с неговата усмивка дава такова успокоение“, сподели тя.

Радмила разказа, че не е имала никаква стратегия и е разчитала единствено на интуицията и късмета си. „Няколко дни след предаването си получих цялата сума от 26 000 лева“, разказа спечелилата. С парите тя и съпругът ѝ са поели всички разходи около раждането на детето им и са си купили нова кола.

„Преди някак си неглижирах тези печалби участие в ТВ жребии, но сега с още по-голям хъс регистрирам билети и се надявам, че пак ще се видим в студиото“, каза Радмила и пожела късмет на всички участници.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.