Георги Генев: Сбъдна ми се една дългоочаквана мечта

31.08.2019

Турнето на Национална лотария гостува на щастливеца Георги Генев от град Трявна в предаването на 31 август по NOVA. Той победи в играта „На крачка от късмета“ и вече се радва на модерен нов автомобил.

„Това е единствената такава кола в Трявна. Просто нямам думи, невероятна е. Интериорът е много добър, има страшно много екстри и цветът е перфектен“, каза късметлията.

Георги е готвач. Когато е разбрал, че ще участва в шоуто e бил на работа и не е можел да повярва. „Беше вълнуващо“, каза късметлията и добави, че всичките му колеги са се радвали заедно с него.

Решаващата монета номер 10, която го отведе на финала при разкошния автомобил, съответства на рождената му дата. „Когато Захари каза, че съм спечелил колата, ми се сбъдна една дългоочаквана мечта“, разказа Георги и добави, че е много щастлив и доволен.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.